10 tips og triks for å dekke opp grått hår

10 november 2018

Dekke opp grå hår er en spesiell vitenskap. Grått hår er vanskelig å farge fordi det har en tendens til å være stri og fargestoff ikke suge i lett. Fra å velge riktig farge til man beslutter å dekke grått hjemme eller dra til salongen, vil noen tips hjelpe deg å navigere alternativene.

Opprettholde sunt hår

Folk som aldri har farget håret bekymre deg for at fargelagt det vil forårsake skade. Det er en rimelig bekymring, men en som du kan omgå.

Generelt, hvis du er bekymret for håret skade, vil du ønsker å getyour håret farget profesjonelt snarere enn å forsøke todo det selv med en boks farge. Den kjemiske formel i semi-permanent apotek farger kan faktisk være sterkere enn de som brukes i salonger.

load...

Dekker grått hjemme

Det kan være vanskelig å dekke opp grå hår fordi det har en tendens til å være sta og stri. Men du kan farge ditt eget hår så lenge du velger for all-over farge eller hvis du dekker opp dine røtter. Faktisk vil farge dine egne gråtoner spare deg for både tid og penger.

Før du bestemmer deg for å farge ditt eget hår, ta noen ting i betraktning:

Retusjering røtter selv

load...

Hvis du prøver å dekke opp dine røtter som vokser i grått, har du noen alternativer.

Hair Mascara

"Mascaro" ble brukt i det 19. Århundre av menn og kvinner til å dekke noen grå tråder midlertidig. Teknikken har hatt et comeback i det 21. Century.The fargen er midlertidig og vil vaske ut, men det fungerer underverk fordi det ikke vil kjøre hvis det regner eller snør.

Det er mange forskjellige merker tilgjengelig på drugstores og online og flere nyanser er tilgjengelig. Color Wow Root Cover Up er en som er sterkt anbefalt.

Tannbørste eller mascara tryllestav

Hvis du har noen grå hår på kronen, men ikke nok til å rettferdiggjøre all-over hårfarge, kan du bare bruke en tannbørste og en flaske boks hårfarge. For enda færre gråtoner, en ren mascara tryllestav fungerer bra.

Bare dyppe penselen i fargestoff og "børste" det på din grå hår. Følg instruksjonene om hvor lenge å holde den på før du skyller den ut.

Bruke farge med en pensel

load...

Hvis du skal DIY ruten, vurdere å bruke en pensel til å bruke hårfarge. Det kan være langt mer effektivt enn munnstykket som følger med boksen farger.

I hennes bok, "Eva Scrivo på Beauty", New York by stylist Eva Scrivo anbefaler å bruke en pensel til å stikke fargen inn i hårfestet. "Bruke farge med tuppen av munnstykket har ikke samme kraft eller friksjon."

Velge den beste fargen

For hår som er mer enn 50 prosent grå, bør du vurdere en lys hårfarge. En blond nyanse er ofte en betterchoice enn å gå mørkt. Som det vokser ut, vil dine små grå hår i ett med lysere hår, mens det vil standout mot en mørkere nyanse.

Hvis du har mindre enn 50 prosent grått hår og naturlig mørkt hår, prøv å bo så nær din naturlige farge som mulig. Ikke mer enn to nyanser lysere eller mørkere er en safebet.

Når du foretar en beslutning mellom to nyanser, gå med lettere av de to. Det er lettere å gå fra lys til mørk enn den andre veien rundt hvis du bestemmer deg for at du ikke liker det.

Les også:

Hår nyanser for å unngå

Manhattan frisør Beth Minardi er over 60 og farger hennes grå hår. Hun anbefaler at kvinner unngår visse nyanser, fordi de faktisk kan gjøre at du ser litt eldre.

“Som jeg blir eldre, har jeg funnet ut at det er viktig å holde seg borte fra svart, ultra-golden blonde, eller burgunder rød. Disse toner aksent hver linje i ansiktet,”forteller hun More Magazine.

Rødt hår kan være helt nydelig. Det er best å feste med kobber røde som denne fantastiske farge på Minardi.

Oppfriskning

Minardi kamuflerer også egne gråtoner ved hjelp av en spesiell prosess som hun delte withMoremagazine.

“Jeg farge mine grå røtter sepia-brune hver to til tre uker, og oppdatere lengder med en demi-glasur, 'sier Minardi.' Så, tre eller fire ganger i året, jeg fremheve og Lysfølsomt. Mange colorists friske opp falmet farge ved påføring av den samme farge formel, rot til tupp. Men jeg synes dette ødeleggende. Hvis du er veldig grå, røttene trenger permanent fargestoff, men resten skal bare bli oppdatert med en demi-permanent farge, som gjenoppliver thetone men er lettere på håret."

Opplyser å dekke gråtoner

Grått hår kan vaske ut huden din farge, men du kan legge til dimensjon og kontrast uten en full farge jobb. Hvis håret ditt er mindre enn 25 prosent grå, vurdere å få høydepunkter på salongen. Det er generelt ikke somethingyouwanttotackle på egen hånd.

Spør yourcolorist om å legge høydepunkter med noen lavmål spredt i stedet for all-over farge. Variasjonen i fargen kamuflerer grå pent.

Høydepunkter og lavmål vil gli bedre med sølv, og vil ikke kreve så mange touch-ups. All-over fargen på bare en nyanse er tørt, mens en blanding av nyanser kan vises mye mer naturlig. Balayage er en stor utheving teknikk som mange kvinner foretrekker for et naturlig utseende i tillegg.

Farging med permanent dye

Eva Scrivo sier at noen stylister foreslår å bruke en semi-permanent hårfarge over håret for å gli bedre. "Ikke gjør det", sier hun. En semi-permanent fargestoff kan ikke dekke grått hår, og kan faktisk flekker hår. Også, som fargen forsvinner, kan det etterlate en gul farge på grått hår.

De fleste colorists bruke permanent hårfarge for grått hår. Det gir mye bedre dekning enn semi-permanente fargestoffer.

Hvis du skal DIY ruten, prøv Clairol Nice 'N Easy Root Touch Up. Det er en permanent farge som kommer i mange nyanser og det er relativt lav i ammoniakk, som kan skade håret.

Timing oppfriskning

Farging grått hår er en investering i både tid og penger. Hvor ofte du trenger å ta opp fargen vil avhenge av håret.

Hvis du er 100 prosent grå, er det best å farge håret hver tredje til fjerde uke. Hvis du er 50 prosent grå, kan du strekke den ut til hver fem uker. Roots trenger å bli rørt opp hver åtte uker eller når det trengs.

Loving grått hår

Flere og flere kvinner bestemmer seg for å la sine grå hår gå naturlig og årsakene varierer. Mange kvinner har nydelig grå farge, mens andre ikke ønsker det hassle og bekostning av å dekke opp grå. Andre rett og slett bestemme seg for at de ønsker å omfavne livet som det utvikler seg, rynker, grått hår og alt.

Grått hår er vakkert, og du kan vise det fram med tillit. Hvis du velger å gå naturlig, betaler oppmerksomhet til din makeup og theclothes du bærer virkelig kan legge til din stil. På samme måte velger en trendy par briller er en fin måte å projisere en ungdommelig holdning. Selvfølgelig vil du også ønsker å ta vare på dine små grå hår slik at den holder vakker og sunn.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams