10 tips om avslappende svart hår hjemme

11 november 2018

Noen kvinner elsker å besøke frisørsalongen så ofte som mulig, mens andre bare gå på spesielle anledninger. Du kan prøve å spare penger på hårpleie, så regelmessige besøk er ute av budsjettet. Å få håret avslappet kan være kostnads ​​uoverkommelige hvis du er ute etter å kutte kostnader - profesjonelle tjenester ofte starter rundt 75 € og gå opp derfra, spesielt hvis håret er veldig lang og / eller du får også et kutt eller trimme på samme tid.

-Hjem relaxers kan definitivt spare deg for penger, men ikke risikere hodebunnen og håret helse ved å gjøre feil. Fremfor alt, må du sette av nok tid for avslappende / retusjering prosessen. Rushing gjennom en kjemisk program kan føre til katastrofe.

Disse 10 tipsene er laget for å hjelpe deg å oppnå gode resultater hvis budsjettet bare er ikke opp til en salong relaxer.

load...

Slapp av "skitne" hår

Ikke bestemme seg for å slappe av i siste øyeblikk, spesielt hvis du bare shampooed håret. Hvis du vet at du er grunn for en relaxer, unngå rensing (dette inkluderer co-vask) i ca 7-10 dager før påføring av kjemikalier. Du bør også unngå å skrape hodebunnen eller raking over det med en kam. Noen mindre irritasjon kan føre til den fryktede brenne når relaxer er brukt.

Har alle forsyninger på hånden

De fleste relaxer hjemme kits fortelle deg som forsyner du trenger, og mye av hva som kreves kommer rett i boksen. Ta en god titt på din forsyning liste og har alt innen rekkevidde. Tid til å ha en gammel håndkle på hånden for å tørke opp søl er ikke etter utslippet skjer. Du sparer verdifull tid ved å ha alle nødvendigheter i nærheten før du starter prosessen.

load...

Gjør en strand test

Dette er spesielt viktig hvis dette er første gang du slapper av håret eller bruke en ny type relaxer. Det er også mulig å plutselig utvikle en allergi mot et produkt du har brukt i mange år, så ta ekstra liten stund og gjøre en strand test før påføring en relaxer over hodet. Du kan enten klipp bort en liten del av håret eller bruke kjemikalier direkte til et lite område før du bruker en relaxer over hele hodet. Det er best å utføre en strand test dagen før du ønsker å slappe av.

Beskytt hodebunnen og huden

No-Lye relaxers er ofte spioneringen som mildere på håret i forhold til sine lut-baserte kolleger. Noen kvinner brenne fra en lut relaxer søknaden, men ikke lider noen syke effekter fra en no-lut produkt. Det er fortsatt en god idé å beskytte hodebunnen, hårfestet, ører og nakke fra kjemikalier. Noen box settene inneholder en vaselin protectant, mens andre ikke gjør det. Hvis du har en krukke med vaselin hendig, DAB den på de nevnte områdene, inkludert hodebunnen deler, for å minimere irritasjon.

Les også:

Følg instruksjonene

Instruksjonene som kommer i en relaxer kit er der for en grunn. Selv om det er en enkel prosess, kan det likevel være farlig, så ta deg tid til å lese instruksjonene for å unngå alvorlige skader. Dette innbefatter glatting relaxer på med fingrene og ikke en kam, og alltid ved hjelp av en nøytraliserende sjampo for å stoppe den kjemiske prosess, og vaske relaxer helt ut av håret. Også ta hensyn til den anbefalte behandlingstiden, og unngå fristelsen til å la relaxer på forbi den.

load...

Slapp små seksjoner

For best resultat, arbeid i små, 1/2-tommers til one-tommers deler av håret. Store biter vil ikke slappe jevnt, slik at du med en mindre enn ønskelig utfall. Bruke tampen av en rattail kam å skille små inndelinger (vær forsiktig så du ikke skraper hodebunnen gjør dette) vil netto deg bedre resultater.

Bruk en timer

Bare Eyeballing klokken og estimere behandlingstiden er ikke en god idé. Enten bruke en billig kjøkken tidtaker, klokken alarm eller timeren på telefonen. Forlate en relaxer på for lenge, ikke bare øker risikoen for overbehandling, kan det være svært skadelig, noen ganger permanent. Noen kvinner elsker en "bein rett" utseende og vilje la en relaxer på langt forbi den anbefalte tiden. Dette resulterer i overprocessed låser som ofte mangler legeme, elastisitet og har en tendens til å falle ut av frisyrer.

Skyll, skyll, Rinse.And Gjenta

Når behandlingstiden er ute, må du skylle så mye av relaxer ut før du bruker en nøytraliserende sjampo. Ikke bekymre deg om vannet regningen fordi du trenger å skylle så grundig som mulig. Dette vil ta minst flere minutter. Jo mer du skylle bort før sjamponering, jo færre kjemikalier du har å nøytralisere. Prøver å spare tid ved å ikke følge dette trinnet helt kan føre til overbehandling, skade og mulig håravfall, så det er viktig å ikke forhaste gjennom skylling.

Slapp hver 8-10 uker

Opprettholde en vanlig avslappende tidsplanen holder din frisyre uniform og ikke forårsaker unødig stress til din skillelinje. Slapp altfor ofte, overlappende kjemikalier på allerede avslappet hår, og du vil ende opp med skade. Gå lenger enn 12 uker etter retusjering og du kan oppleve mer Shedding og brudd enn vanlig. Rundt 8-10 uker etter forrige retusjering, vil du enkelt se ny vekst, slik at du kan bare bruke relaxer til dette området, og ikke lokker som allerede har blitt behandlet.

Verve hjelp fra en venn

Mens du slapper av på egen hånd er mulig, er det alltid hyggelig å ha hjelp. Det kan være vanskelig å gjøre en god jobb på baksiden av hodet, selv med et par speil til din disposisjon. Du ønsker ikke å risikere skade på vanskelige å nå områder hvis du kan hjelpe den. Bruk fadderordning, og hvis din venn eller et familiemedlem er avslappet, kan du hjelpe henne ut når hun er grunn for en retusjering.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams