10 måter å opprettholde flatjernet naturlig hår på

13 november 2018

Du er naturlig, og du elsker din kjemisk fri lokker. Men nå og da, vil du ha en midlertidig endring, bare for å slå opp din vanlige utseende. I løpet av høsten og vinteren, når fuktigheten i luften lavere, mange Naturals slå til sine flat strykejern for å lage en glatt, rett frisyre.

Hvis du har rettet din naturlige låser i det siste, vet du hvor mye arbeid det innebærer. Du ønsker ikke all din tid og innsats bortkastet med en rett utseende som ikke varer inn i ettermiddag! Når du rette håret, lære hvordan å opprettholde din stil til neste sjampo. Disse 10 tipsene vil hjelpe deg å få, og beholde, din rett 'gjøre.

load...

Velg riktig sesong for å rette

Først får du bedre, mye mer langvarig resultat, hvis du flatt jern i riktig sesong. Det er ikke mye vits i å gå gjennom denne prosessen under høyden av sommeren når luftfuktigheten er svært høy for de fleste av oss. Det er best å vente til høsten og vinteren til å trekke ut flatt jern; ellers kan du slanke resultater lett forvandle seg til en puffy, frizzy 'fro når du går ute og sommeren luften treffer manke. Se: 10 Best Flat Irons for Black hår

Pakk håret hver kveld

Å vite hvordan å vikle håret hjelper deg å lage en enkel, varmeløse sett som er enkel å ta ned i morgen. Det gir håret volum og kropp, og krever ingen ekstra varme eller "bumping" av ender. Ikke alle er flinke til innpakning, skjønt; pluss noen kvinner vil ha mer krøller i håret enn innpakning gir. Du kan også feste-curl eller Bantu knop din rettet manke om natten. Begge metodene er så skånsom som innpakning, og vil gi mer krøller eller bølger til stilen din. Selv et dusin pin-krøller i håret vil bare ta minutter å lage, så setter din flat-strykes lokker opp om natten er ikke en tidkrevende ork.

load...

Påfør lette oljer eller serum

Når håret er rettet, vil du holde ditt utseende, så lett og livlig som mulig. Den beste måten å oppnå dette på er å unngå tunge produkter som vil tynge din manke. Lette oljer og serum som er laget spesielt for rette lokker er ditt beste spill. Hvis håret ditt er veldig fint og lett tynget, gjelder kun produkter til endene av din stil; unngå å sette noe på dine røtter. Noen gode serums / oljer for å prøve inkludere (all tilgjengelig på Amazon):

Disse konsentrerte serum og oljer har en tendens til å falle ned på siden kostbar, men litt går svært langt når det kommer til denne type produkter. Du kan enkelt få av med flere dråper for hele hodet av hår.

Ikke nytt varme

Når ditt naturlige hår er rettet, ikke på nytt varme til neste retting økt. Hvis du gjorde en god jobb å få din lokker glatt, er det ingen grunn til flatt jern det igjen, spesielt hvis du er innpakning / låsing manke hver kveld. Så lenge du riktig prep håret før sengetid, bør du ikke trenger å gjøre mye i morgen i tillegg riste den løs, gre den, eller rett og slett kjøre fingrene gjennom det.

load...

Bruk anti-fuktighetsbevarende produkter

Noen mennesker kjemper fuktighet meste av året, selv om vinteren hvis de bor i et tropisk klima. Fuktigheten i luften ikke kan være så høyt som det er om sommeren, men det er fortsatt nok fuktighet i miljøet for å gi rettet låser en kjøre for sine penger. Se etter produkter spesielt utviklet for å bekjempe fuktighet og holde lokker krusfritt. Gode ​​plukker inkluderer (tilgjengelig på Amazon):

Les også:

Beskytt håret når du trener

Det er ofte vanskelig å opprettholde en rett utseende når du trener ofte, men noen kvinner gjøre det ved å velge den riktige måten å bære sine sluser når engasjerende i cardio eller annet svette-induserende aktivitet. Uansett lengde din lokker er, bør du pakke dem eller feste dem på noen måte mens du trener. Du må kanskje flette, vri eller bun det; kortere hår kan bli pakket og deretter bundet ned med et skjerf. Dette er en av de få gangene en bomull skjerf kan arbeide med naturlig hår som det vil absorbere noe av svette. Hvis, derimot, merker du dine kanter lider som et resultat, andre alternativer er tilgjengelige, inkludert Lagre Din Do GymWrap og Bondi Band fukttransporterende hodebånd (begge tilgjengelig på Amazon.com).

Ikke ha denne stilen for lang

Det kan være fristende å bære din flat-strøket 'gjøre så lenge som mulig. Tross alt, brukte du en stor del av dagen å få din naturlige tekstur å gjøre noe mot sin natur. Noen kvinner går uker og uker før rensing håret igjen, og dette er bare ikke sunt. To uker er selv presser det som et maksimum for seg flate strykes lokker, men noen kvinner rutinemessig gå fire uker eller lenger. Selv om du prøver å unngå så mye fuktighet som mulig mens manke er rettet, går for lenge uten hydra håret ditt er å be om trøbbel. Rensing med vann fukter din lokker, så det er viktig å ikke frata dine tråder av vanlige doser av fuktighet.

Bruk tørr shampoo som nødvendig

Enten elegant utseende bare varer en uke eller du kan strekke det til to, kan du finne ditt hår og hodebunn trenger forfriskende mellom rensing. En god tørr sjampo kan suge opp overflødig olje samtidig frisket hodebunnen. For å få best resultat, påfør en liten mengde til røttene av håret; unngå å få tørre sjampo ned lengden på din stil, med mindre du vil at håret til å se kjedelig. Noen av disse alternativene vil gjøre en god jobb med å gjøre unna med overflødig oiliness mens du nyter den rette utseende (alt tilgjengelig på Amazon):

Unngå vannbaserte produkter

Fuktighet er i utgangspunktet fuktighet i luften. Mens dine naturlige låser er rettet, prøver du å unngå kontakt med fuktighet så mye som mulig for å forlenge stil. De vanlige vannbaserte produkter som er så fuktighetsgivende for krøllene er ikke hva din flat-strykes lokker leter etter. Du vil sannsynligvis nødt til å sette til side din favoritt daglig styler / fuktighetskrem før du går tilbake til din naturlige manke. Ellers, bruke vannbaserte produkter kan føre til at rett stil til frizz og gå tilbake.

Beskytt håret i dusj / bad

Selv om du ikke trene regelmessig, trenger du dusjer eller bader, og du må beskytte rettet lokker løpet av denne tiden, slik at vann og damp ikke gjør et rot av den elegante utseende. Det er en god idé å ta en lagdelt tilnærming til bad tid. Først wrap, pin-curl eller prep håret i ønsket stil. Dekk med et silkeaktig eller satin skjerf, bundet sikkert rundt håret. (To skjerf kan sikre enda mindre fuktighet å komme inn.) Deretter bære en dusj cap med en god strikk som ikke er sannsynlig å skli av og la vannet i. Hetten jeg har brukt og hatt suksess med er Betty Dain Fashionista Collection Mold motstandsdyktig Fôret Cap - strikken er sikker og tettsittende, det tørker raskt og, med flere funky mønstre tilgjengelig, det er bare søt.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams