10 måter å gjøre overgangen til naturlig hår lettere

9 november 2018

Du har gjort beslutningen om å gå tilbake til naturlig hår. Istedenfor å gå den raske veien til den store hogge, har du valgt å overgang. Dette gjør at du kan beholde lengden, noe som er svært viktig for noen kvinner som elsker sitt lange hår og / eller ikke egentlig som en kort titt. Den gang du tar til overgangen er opp til deg; noen kvinner vil ha en svært kort og planlegger å kutte sine bearbeidede låser innen flere måneder, mens andre damer vil så lenge en overgang som mulig, noe som kan være mer utfordrende. Disse 10 tipsene er laget for å gjøre overgangen til naturlig hår enklere og morsommere.

Planlegg frisyrer

Vanligvis behandler som overgangen - spesielt hvis du bestemmer deg på en langsiktig reise - gå jevnere hvis du har en plan på plass. Dette betyr ikke at planene vil ikke endres. Du kan få seks måneder inn i overgangen, og bestemmer seg for å stor kotelett da, eller du kan utvide overgangen enda et par måneder fordi du ikke ønsker å gi slipp på noen lengde.

load...

Men lenge overgangen til naturlig hår vil bli, må du velge noen frisyrer å bære. Det er best hvis du velger frisyrer som er:

  1. Lett for deg å lage, noe som vil være nyttig på dager når du er stresset eller ikke i humør for mye arbeid
  2. Kompatibel med ny vekst

Plukk noen frisyrer, men vær forberedt på å revidere din go-to er som håret vokser. Alternativer for overgangen stiler inkluderer:

Du har andre, selvfølgelig, men de fleste om dag-til-dag stiler bør prøve og enten arbeide med ulike teksturer eller blande dem sammen, helst slik at din naturlige tekstur å være nettopp det - naturlig.

load...

Trim månedlig

Hår vokser i gjennomsnitt 1/4 til 1/2 tommers per måned, så for å holde din lokker sunt og ser bra ut, bør du sikte på å trimme minst 1/4 tommers per måned som du overgang. Som du bli kvitt bearbeidede ender, gjøre deg veien for mer av din naturlige tekstur. Dette holder manke sunn og blomstrende. Den lar deg også til å opprettholde en jevn lengde gjennom hele overgangen hvis det er viktig for deg.

Hold et hår journal

Med mindre rutine er utrolig strømlinjeformet, sjansene er du kan glemme hvilket produkt ga deg en stor vri ut eller hva sjampo igjen din lokker følelse strippet. Mange av oss prøve forskjellige produkter, spesielt i overgangen. Holde et hår journal kan være svært nyttig i å hjelpe deg å huske hva som fungerte vs. Hva som ikke fungerte. Hvis du bestemmer deg for å holde en oversikt over håret reise, bør du vurdere å holde styr på:

Legge til eller trekke fra denne listen, men uansett hva du spiller inn i håret journal skal hjelpe deg å ikke gjenta de samme feilene og hjelpe deg i å tilpasse din diett til perfeksjon.

load...

Lytt til håret ditt

Hvis du kommer til å gå tilbake til din naturlige tekstur, er det verdt å huske at håret kan gjøre så mye naturlig, men det vil ikke lett å gjøre andre ting. Noen kvinner får frizz; Det kan være på grunn av klima eller natur håret. Fighting frizz kampen hele tiden med produkter og teknikker kan få slitsom; pluss, kan det være skadelig for håret helse.

For å være en lykkelig naturlig, må du komme til et punkt der du "lytte" til hva lokker trenger. Er det fuktighet? Mindre manipulasjon? Mer protein? Når du blir vant til omsorg for din naturlige hår, vil du gradvis lære hva som gjør det utseendet sitt beste. For å gjøre prosessen lettere, prøve og godta håret for hva det kan lett gjøre og gi den det den trenger for å trives, i stedet for å prøve å gjøre det gjør bare det du vil den skal.

Få de riktige verktøyene

De fine tann Combs som gled gjennom rettet håret ikke kommer til å jobbe med den nye strukturen, med mindre du bare bruker bakparten for å lage pene, selv deler. For å gjøre styling enklere som du får mer ny vekst, sørg for at du har de riktige verktøyene, som brede tann kam, klipp (veldig nyttig for å holde håret ut av veien mens du arbeider på en seksjon) og metallfrie strikk.

Les også:

Deep tilstand ukentlig

En ting du sannsynligvis legge merke til om ditt naturlige hår er at det føles tørrere enn avslappet / bearbeidede ender. Naturlige teksturer ser annerledes ut fra kjemisk rettet seg, men de er ikke nødvendigvis mer tørr. De kan vises på den måten, men fordi du er vant til håret ditt ser en bestemt måte, og forventer mye av glans eller glans.

Svart hår trenger mye fuktighet, og du finner kanskje ut at vanlige dype condition behandlinger bidra til å holde håret mykt og smidig. Minimum to behandlinger per måned er foreslått, men hvis du kan gjøre disse en gang per uke, vil du sannsynligvis merke en stor forskjell i mykhet til håret ditt. Legg svak varme i form av en hette eller panser tørketrommel (eller vedlegg på din vanlige hårføner) for enda mer skjellaget penetrasjon.

Bruk protein kun etter behov

Du vil sannsynligvis trenger protein som du overgangen, hovedsakelig fordi skillelinje er et veldig svakt område utsatt for brekkasje. Protein bidrar til å styrke håret, men det bør ikke brukes for ofte fordi, mens det styrker, betyr det ikke legge fuktighet. For mye protein kan føre til tørt hår. Det høres kanskje vanskelig å finne ut den rette fuktighets protein balanse for å opprettholde sunne låser, men så lenge du gir rikelig med fuktighet, bør en liten mengde annen protein holde en masse brudd i sjakk.

Hold deg unna texturizers

Noen produkter har ingen plass i din naturlige arsenal, og texturizers er blant dem. Problemet er at de ikke alltid, tydelig merket som "tekstur-altering" produkter. Selv noen frisører vil bruke disse svake relaxers, i et forsøk på å gjøre din lokker "mer håndterlig." Fordi dagens texturizers kan gjemme seg bak vage språk, være på utkikk etter et produkt som sier at det vil:

Flere moderne merker arbeide med varme i "løsner" (dvs. Retting) prosessen så hvis du plukke opp en boks med noe og retninger instruere deg å bruke produktet og deretter bruke et flatt jern på toppen for å "forsegle det i," sjansene er du arbeider med en Texturizer.

Mange texturizers gjøre disse påstandene og samtidig sier de er "naturlige". Ingen helt naturlig produkt eller ingrediens retter håret permanent. Alle texturizers har kjemikalier i dem, og disse kjemikaliene er designet for å bryte ned protein obligasjoner i håret i et forsøk på å rette det - permanent.

Ta en pause med utvidelser

Hvis du går gjennom en spesielt tøff tid - kan du ikke finne en enkel frisyre, du er frustrert med forskjellige teksturer, du tenker om å slappe av igjen fordi du ikke vet hva du skal gjøre - gi deg selv en pause. Extensions kommer i mange forskjellige former, så ikke føler at du må bære en veve hvis du ikke liker dem.

Du kan idretten flettene, loc utvidelser eller senegalesiske vendinger. Du vil også finne veve hår som etterligner naturlige teksturer, for kvinner som ønsker å gi sine egne lokker en pause, men fortsatt vise en naturlig vibe. Sette håret opp og bort i noen uker kan ta bryet med dag-til-dag vedlikehold bort og gi deg en sjanse til å utforske flere alternativer når utvidelsene er fjernet.

Ta det rolig med varme

Det kan være fristende å falle tilbake til rette vaner, spesielt hvis håret ditt er å gå gjennom en vanskelig fase eller du blir frustrert med overgangen reisen. Noen kvinner kommer for det kjente og varme style håret sitt. Det er ingenting galt med dette hvis du bare gjøre dette på anledningen; ellers er konstant retting ikke hjelpe deg å bli mer komfortabel med din egen tekstur.

I stedet for å prøve å matche den nye veksten til tidligere behandlet hår, som kan bli vanskeligere og tidkrevende med hver tomme av naturlig hår du får, arbeidet for å matche din rettet håret til din unike tekstur. Det er en mer skånsom måte å behandle din lokker, og det hjelper deg å bli vant til å se hvordan du vil se ut med en helt krøllete / kinky / coily 'gjør.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams