10 lette produkter for avslappet hår 2018

11 november 2018

Kvinner med avslappet hår trenger ikke bare å vite hvordan de skal holde sine lokker så sunt som mulig, men de er som regel ute etter måter å opprettholde lette, bouncy hår. Det kan være lett å tynge rettet låser, spesielt hvis manen er allerede i orden. Når det gjelder produktvalg, velge de beste for avslappet lokker ofte betyr jakt etter lette alternativer.

Se på ingrediens etiketter for å sikre at du unngår tunge ingredienser som petroleum / petrolatum og mineralolje. Du kan også være lurt å styre klar av for mange sulfater og parabener. Mens mange kvinner allerede vet at sulfat-Laden-produkter er tørking, kan de også føre til protein sammenbrudd, som er det siste avslappet hår behov. Parabener kan være knyttet til skadelig hormonell aktivitet, men juryen er fortsatt ut på å gjøre bestemte krav. Likevel, det er bedre å være safe than sorry når det kommer til produkter som du plasserer på hodebunnen og håret hver dag.

load...

Denne listen inneholder noen av de beste, mest lette produkter som ikke vil tynge avslappet hår, og dekker alt du trenger fra leave-in balsam til spillerne som glans spray og serum.

Leave-In Conditioner

En god leave-in kan hjelpe deg å opprettholde optimal fuktighet nivåer. Dette en av Det er en 10 inneholder også keratin, som bidrar til å styrke håret. Holde lokker sterk er avgjørende når de er avslappet. Den ekstra protein bidrar til å fylle hullene i håret neglebåndene, ta bort krus og øker glans. Denne spray-on anlegget er svært lett, og litt går en lang vei. Selv om det teller som et dyrere produkt, trenger du ikke å bruke mye for å føle effekten. Det er definitivt et godt valg å ha på hånden etter hver sjampo og condition sesjon.

load...

Jane Carter løsning revitalisering leave-in conditioner

Denne leave-in conditioner fra Jane Carter er en annen lett alternativ, perfekt for fuktighetsgivende avslappet manke uten å gjøre det tungt. Når jeg prøver å bestemme hvilke leave-in er best for deg, spray eller Spritz balsam pleier å være lettere enn sine kremet kolleger. Som med alle Jane Carter Solution produkter, inneholder dette balsam nok av naturlige ingredienser designet for å dra dine lokker. Ikke bare kan stå i dette arbeidet som en fuktighetsgivende balsam, utfører det også flere plikter som en detangler og lys varme protectant.

Argan olje

Når det gjelder oljer, har du ditt valg av produkter som spenner fra ekstremt lys til veldig tung. Styr klar av lakserolje og olivenolje (med mindre du gjør en varm olje behandling eller olje skylling) og se etter lette, naturlige versjoner. Arganolje er en favoritt for mange kvinner, naturlige og avslappede likt. Det er veldig lett, lukter himmelsk og er så bra for håret. Det fungerer utmerket på en ferdig frisyre; det gir glans og reduserer frizz. Regelmessig bruk, med fokus på endene av håret ditt, bør føre til vekst oppbevaring og sunnere låser ordnede.

load...

Creme av naturen arganolje stil og glans skummende mousse

Når du oppretter frisyrer med våte sett, vil du lette produkter som gir et varig hold. Dette Creme of Nature skummende mousse gjør nettopp det. Uansett om du oppretter en berg sett eller bruke flexi-stenger, forventer veldefinerte krøller som lett kan vare en uke eller lenger. Komplett dekning er viktig for å få gode resultater, så sørg for at du bruker dette produktet i fuktig hår og gre gjennom for fullt mette. Mousser er fantastisk for å skape fleksible, har langvarig.

Les også:

Daily Moisturizer: SoftSheen-Carson Optimum Oil Therapy

Med naturlige oljer som kokos, avokado og jojoba, denne lette fuktighetskrem fra SoftSheen-Carson bidrar til å beskytte håret mot daglig styling samtidig gi den de næringsstoffene den trenger. Brukes regelmessig, holder den din lokker myk og smidig. På morgenen når du ønsker å "bump" din ender, må du passe på og bruke en ert størrelse mengde til håret ditt før du berører med direkte varme. Dette produktet vil legge til noen varmebeskyttelse; Husk imidlertid at hyppige bumping ikke er anbefalt. Hvis endene føles tørr veldig ofte, gjelder dette kremet fuktighetskrem til dem hver kveld, og over tid, bør du merke en forbedring.

Carol datter Svart Vanilla Moisture & Shine Hair Sheen Spray

Hvis det er viktig for deg å unngå dårlige ingredienser, har Carol datter lenge vært en merkevare som skapte produkter utviklet for å opprettholde sunt hår. Dette glans spray er perfekt for å lage en ferdig stil med glans og masse bevegelse. Den praktiske 4-oz. Størrelse gjør den bærbare nok å stash i vesken for midt på dagen touch-ups dersom du trenger dem. Inneholder bare en håndfull av ingredienser, inkludert mandel og soyabønner oljer, er Black Vanilla linjen en favoritt for mange på grunn av sin fantastiske duft og fremme sunne låser.

Mizani Shyne bodyfying glans hårspray

En annen måte å skape et vakkert ferdig frisyre, dette Mizani glans spray legger masse glans til avslappet lokker uten å forlate håret følelsen tung. Best brukes til å tørke håret som allerede er stylet, produkter som dette bare gi 'gjøre en polert look. Ikke forvent vent, bare masse glans. Mens spray er perfekt for å få din stil ferdig på begynnelsen av dagen, de er også en veldig lett måte å legge til administrasjon når du setter din mane opp for natten.

GOT2B Glossy Anti-Frizz Shine Hair Serum

Serum kan fungere for avslappet hår så lenge du bruker dem på riktig måte. Disse produktene kan tynge din lokker hvis du er hardhendte med dem, slik at du bare trenger en pea- til en krone-størrelse beløp, selv for svært lange lokker. Hvis håret ditt er veldig fint, bare bruke en skvett av serum til endene av manke. Dette GOT2B anti-frizz alternativet er utformet for å temme alle frizz og gi din 'gjøre en polert look. Serum fungere godt for høy porøsitet hår; avslappet hår har ofte en høyere porøsitet, spesielt hvis det også farget. Disse produktene kan skape en glatt utseende som mer porøst hår noen ganger mangler.

Garnier hårpleie fructis slank og skinne anti-frizz serum

Denne rimelige alternativet er en flott måte å legge glans til avslappet hår samtidig opprettholde mye fylde og volum. Dessuten er det en frizz fighter. Husk at litt går en lang vei når det gjelder serum. Begynn med en liten mengde og bare legge om nødvendig. Dette glatting produktet fra Garnier kan jobbe med rette eller krøllete avslappet stil. Forvent masse glans og mykhet. Som mange serumer, inneholder dette en silikoner, som er de ingredienser som hjelper frastøte frizz. Noen lokker tåler "koner" bedre enn andre. Hvis du vet at manen er følsomme for silikon produkter, har du sannsynligvis unngå serumer og hold deg til glans spray i stedet.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams