10 krøllete hårtips for veldefinerte krøller 2018

12 november 2018

Når du begynner å lære mer om svart hår, vil du snart oppdage at det kommer i veien mer enn en tekstur. Svart hår kan kjøre gamut fra rett til svakt bølget til super stramt spoler, men mange mennesker av afrikansk avstamning finne at deres naturlige håret faller et sted i mellom. Du trenger ikke å være biracial eller multietnisk å ha hår som er beskrevet som "naturlig krøllete." Krøller kan variere i størrelse fra pennen fjær til fett markør, men omsorg og foring av dem er lik. Lyst til å flaunt de krøller uten å bekymre deg mye frizz? Disse 10 krøllete hår tips er laget for alle som søker veldefinerte krøller.

Sjampo i dusjen

Dette er den beste måten å rense og pleie håret ditt (foruten en salong er vask), fordi det holder krøllene peker nedover. Jo mer du manipulere krøller, jo mer sannsynlig er det å frizz. I stedet for å bla hodet over, vaske håret mens hodet er opp ned, og deretter snu hodet bakover, bare la vannet renne ned lengden på håret ditt som du stå rett under dusjhodet.

load...

Hold håret godt fuktet

En av de beste måtene å sikre konsekvent veldefinerte krøllene er å holde dem fuktig. Ikke med oljer, men med regelmessig rensing, kondisjonering og dyp condition. Krøller som er tørr og uttørket rett og slett ikke vil ha den samme definisjonen som godt fuktet krøller vil ha. Finn en rensing og condition plan som fungerer for deg, men alt fra hver 3-10 dager fungerer for de fleste.

Sjekk ut noen flotte dype conditioners som arbeider for å holde håret fuktig:

Påfør produkter mens våt

Håret bør være så våt som mulig når du begynner styling prosessen. Etter sjamponering og condition, ikke håndkle tørt. Faktisk ikke ta med et håndkle langt nær krøller. En gammel tee skjorte fungerer bra for å klemme ut overflødig vann ut av håret.

load...

Når du avslutter dusjen, begynne å bruke styling produkter. Hvis håret ditt begynner å tørke uten produktet på det, det er hvordan det vil fortsette å tørke. Putting produkter på den mens våte låses i stil.

I tillegg krøller elsker å klumpe seg sammen. Du kan bruke en åre pensel, Denman børste, kam eller fingrene, men mens du arbeider gjennom vått hår, vil du se at krøller elsker å hente inn andre krøller. La håret ta ledelsen og la krøllene til å komme sammen på egenhånd.

Del håret inn i seksjoner

For å sikre full dekning av hår produkter, må du delen håret. Avhengig av tykkelse, kan dette være alt fra to til åtte seksjoner. Bruk plast klipp for å holde håret ut av veien. Det er vanligvis lettere å begynne på baksiden av hodet. Arbeide med en seksjon av hår, å anvende produktet fra røttene hele veien til endene. Når du er sikker på at delen er mettet, kan du gå videre til neste avsnitt. Prøver å sette produktet på håret som en stor del vil nok finne deg med veldefinert hår på toppen og krusete krøller under.

Les også:

Hvis du knuse, knuse med forsiktighet

Ikke alle trenger å knuse hennes krøller. I mange tilfeller er scrunching for bølgete hår som prøver å bli krøllete. Når du har produkter i håret, og det er kjemmet gjennom til tilfredshet, la det lufttørke så mye som mulig før du knuse. Du kan finne scrunching fuktig hår resultater i frizz, men hvis du ønsker å legge til volum, knuse som du diffust nesten-tørre lokker og fokusere scrunching bare på endene.

load...

Bruk gode produkter

Det er en god grunn merkevarer som Kinky-Curly og Miss Jessie er er så populær blant folk som søker flotte krøller: de fungerer. Produkter fra disse linjene, samt DevaCurl og Ouidad, er designet for å fungere med krøllete hår av alle teksturer. Du får mye bedre resultater med en høy kvalitet gel enn du vil fra en billig apotek merkevare, som vanligvis etterlater håret følelsen crunchy og uttørket.

Krøll definerende produkter for å prøve:

Etter produkter er brukt, la håret alene

Når håret produkter er i, og du har kjemmet gjennom håret eller jobbet gjennom det med fingrene, la din stil alene. La det lufttørke eller bruk en diffuser, men ikke røre disse krøller. Dette betyr at ingen kjemming og børsting ingen; ellers vil du bare gre eller børste krøllene til en stor ball av frizz.

La håret lufttørke når det er mulig

Du kan ikke alltid har tid til å la håret lufttørke, men gjør det når du kan. Jo mindre varme du plasserer på håret ditt i form av slag tørking, selv om det er diffust, jo mer fuktighet håret beholder, noe som er avgjørende for å opprettholde sunne krøller som ikke frizz. Hvis du har det travelt, lav varme via en diffuser tørketrommel er fine, men la håret tørke så mye som mulig først. Når du diffuse, bare flytte tørketrommelen rundt håret ditt raskt og stoppe før manke er helt tørt.

Unngå oljer på våte krøller

For veldefinerte krøller, styling med vannbaserte produkter på vått hår vanligvis gir bedre resultater. Når du ikke ønsker å ha håret i Ringlet form, med olje er fin og vil ikke forstyrre din stil, men vannbasert, gel-lignende produkter gir godt hold samtidig frizz i sjakk. Når håret er helt tørt, kan du legge til en liten mengde olje for å gi din lokker flere glans eller mykhet. Hold deg til lette, naturlige plukker som argan, kokos, jojoba eller grapeseed.

Få en god kutt

Er dine krøller ikke utvikler seg, uansett hva du gjør? Det kan være tid til å besøke en stylist og få et kutt som utfyller krøller. Mange krøllete-ledet jenter og kvinner opplever at håret vokser i en pyramide form; en stor kutt vil ha krøller som faller i en flatterende mønster som beveger seg, i stedet for en stor hjelm krøller som synes frosset på plass.

Vær forsiktig når du leter etter det perfekte håret kutte pro - mens noen stylister vil anbefale tynning for å redusere bulk, dette er ikke alltid den beste løsningen for krøller. To populære prosedyrer inkluderer Deva Curlaboration og Carve & Slice.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams