10 flotte hår ser etter asiatiske menn 2018

12 november 2018

For en leken, men maskulint utseende, vil en lang lagdelt stil har du stor oppsikt. Hvis du har fint eller tynt hår, bør du styre klar av å ha lengre hår, som det vil understreke din mangel på fylde. Men hvis du er velsignet med en bedre leder av tykt hår, spesielt med noen naturlig bølge, kan du trekke av en lengre frisyre. Lengre lengder ser best når lagvis for å ta ut bulk og legge stil. Og det bør holdes rene til enhver tid som det er ingenting verre enn fett, trevlet, lengre hår. Et godt eksempel på en lang lagdelt frisyre er funnet her på skuespiller Sung Kang.

Chow Yun - fett er strukturert kort frisyre

Hvis du er ute etter et rent snitt utseende som er langt fra kjedelig, prøv en strukturert kort stil. Du kan ha alle de rene linjene fra en mer tradisjonell clipper kutt uten å måtte plukke en cutting-kam nummer for alle rundt. Å ha den øverste strukturert i stedet for clippered skaper dybde og bevegelse, og de rene linjene skaper et friskt profesjonelt utseende. Spør din frisør eller stylist å bruke teksture saks strategisk på de øverste lagene av håret ditt. Et eksempel på en strukturert kort frisyre er sett her på skuespiller Chow Yun-Fat.

load...

David Choi faux-hauk som frisyre

En faux-hauk er en moderne vri på 1980-tallet punk mohawk stil, et utseende som synes å ha feid globalt i popularitet. Faux-hawk frisyrer gi illusjon av mohawk der håret sentrum kommer til et høyt punkt med en clean-cut eller falmet rygg og side hårfestet. Musiker David Choi faux-hauk som frisyre er en mer konservativ tilnærming til denne edgy frisyre. Å se de mange gjentakelser av faux-hauk, se min Photo Gallery of menn Faux-Hawk frisyrer.

Forslag til produkter for å bidra til å oppnå dette utseende er: Alterna Hair Betong, Fudge Urban Matte Wax, eller Bumble og Bumble er Sumotech.

Ichiro Suzuki buzz-cut

load...

American League All-Star Ichiro Suzuki # 51 av Seattle Mariners, idrett en enkelt buzz-kuttet frisyre. Vanligvis dette kuttet er oppnådd ved bruk av klipperen over på null, betyr ingen Hårklipperkam / vakt, så kan du velge å få sidene og nakken forsvant inn i resten av håret. Det er ingenting komplisert om en frisyre som dette, og det er ikke behov for styling produkter heller. Bare vaske og gå, men det er viktig å sørge for å holde hodebunnen flak gratis og har en fin glans til håret ved å massere i hodebunnen olje. Å se de mange gjentakelser av buzz-cut frisyrer, se min Picture Gallery of menn Buzz Cuts.

Forslag til produkter for å oppnå dette utseende er: MOROCCANOIL Original Oil Treatment.

James Kyson Lee faux-hauk

Skuespiller James Kyson Lee, av 'Heroes' berømmelse, er fotografert her iført en faux-hauk. En faux-hauk er en moderne vri på 1980-tallet punk mohawk stil, et utseende som synes å ha feid globalt i popularitet. Faux-hawk frisyrer gi illusjon av mohawk der håret sentrum kommer til et høyt punkt med en clean-cut eller falmet rygg og side hårfestet. Å se de mange gjentakelser av faux-hauk, se min Photo Gallery of menn Faux-Hawk frisyrer.

load...

Jay Chou er strukturert medium frisyre

For en avslappet stil som formidler raffinement, bør en strukturert medium stil passer deg. Nøkkelen til denne stilen er å sikre den ekstra lengden ser tilsiktet og ikke som en forvokst kort stil som savnet sin avtale med saks. Gå for en lengre smell og kinnskjegg, slik tykkelse og bulk er tatt ut ved å ha stylist bruk teksture sakser. For å holde utseendet moderne, unngå sports en hard del i håret. Et eksempel på dette ser kan bli funnet på skuespilleren og musikeren Jay Chou.

Les også:

John Cho klassiske kort frisyre

En klassisk kort frisyre, som sett her på skuespilleren John Cho, er tidløs og fungerer for alle ansikts form og for de fleste hårtyper. Hvis du har fint eller tynt hår, denne stilen vilje hadde tekstur og volum, noe som gir inntrykk av en fyldigere hår. Hvis man har tykke eller grove hår, kan hoveddelen lett fjernes ved å bruke en tekstureringsteknikk gjennom håret. Uansett hårtype, vil du ha en stil som er polert, rene og profesjonelle. Du kan også få kreativ med kinnskjegg av falming inn i huden eller ved å kvadrere dem av, men det ser mye mer klassisk til kvadrat av både kinnskjegg og nakke av halsen. Styling for hårklipp kan raffineres for arbeid med pomade eller gel. For etter timer, kan du tousle håret med styling voks eller krem ​​for en forsettlig rotete utseende som er mer avslappet og leken.

Daniel Henney lange nei oppstyr frisyre

Skuespiller Daniel Henney forsterker sitt gode utseende med en lang børstet tilbake uten oppstyr frisyre. For å oppnå et utseende som hans, må du ha en middels til tykt hår du skal trekke den av. Hvis du har fint hår, vil lengre lengde bare fremheve tynning. Dette bekymringsløs og easy-going frisyre kan bli børstet tilbake ut av ansiktet eller slitt raggete og uflidd ved å legge den frem. Selv om denne stilen er tilsynelatende lite vedlikehold, er det viktig å ha din stylist klippe lag i håret heller enn å være alt en lengde som ser ut som en bob. Lagene kan enten kuttes med skjæresaks, eller for en skarpere utseende, spør stylist å kutte lag med en rett kant barberhøvel. Regelmessige hår trimmer er nødvendig som du kan være utsatt for split-ender med lengre lengde på håret, med mindre du passe på å pleie håret regelmessig. Du ønsker ikke å over-stil dette kuttet med for mye hår produkt, som du ønsker å vedlikehold den bekymringsløse utseende. A la-conditioner i enten en lys krem ​​eller spray på formel vil være rikelig mengde produkt for å frisere hår med letthet.

Regn kniv stil shag

Et utseende som er langt fra avslappet og mål for fet tilsiktet kanten er høvelen stil shag. I stedet for å bruke saks for å skape tekstur, stylist skiver gjennom ender med en rett kant barberhøvel. Dette skaper ren, dekonstruerte tekstur som gjør at "bevegelse" gjennom håret. Hvis håret ditt ikke naturlig å legge stick-rett, kan det være lurt å bruke en Flatiron å lage slanke ferdig denne stilen bør bære. Et eksempel på dette ser er funnet på musikeren Rain sett her ankommer på 2010 MTV Movie Awards. For mer raggete frisyre ideer, se min Picture Gallery of Menn Shaggy frisyrer.

Takeshi Kaneshiro er fyldig frisyre

Hvis du liker litt vind i håret og litt teft i din stil, vil du finne både med en fyldig frisyre. Ideen er å starte med en all-over lagdelt kuttes for å oppnå optimal volum. Så, for å faktisk oppnå volumet, må du enten bruke en stor barreled krølltang, eller få en perm. Ja, menn får perms, tro det eller ei! Kvitt tankene på bildene av den gamle damen curl som er stramt og i hodebunnen. I stedet spør stylist for en kropp bølge med store fat stenger for det formål å sette volum og tekstur i håret. Et eksempel på dette ser er sett her på japansk skuespilleren Takeshi Kaneshiro.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams