10 flatt jern suksess tips

10 november 2018

Hvis du ikke får de resultatene du ønsker når du flatt jern håret ditt, kan det ikke være jern - det kan være din teknikk. Prøv disse 10 tipsene for flat stryking for en jevn, glatt overflate!

Begynn med godt kondisjonerte hår

Før du selv slå på det flatt jern, spør deg selv: er håret mitt godt med aircondition og fuktig? Hvis det ikke er det, slår det strykejernet og har en tendens til håret ditt først. Noen ganger tror vi at en god varmebeskyttende produkt er ment å gjøre alt arbeidet, men det er ikke sant. Du må gjøre din del for å sikre at du bare søker direkte varme til håret som er i en tilstand til å håndtere det uten å gjøre ytterligere skade. Bare flatt jern håret som er blitt jevnlig klimaanlegg og omsorg; på annen måte, å tilføre varme for å tørke, sprøtt hår blir bare forlenge den uunngåelige - en større kutt.

load...

Flatt jern rent hår

Den beste tiden å flatt jern håret er umiddelbart etter en frisk sjampo og condition session (og dyp condition om nødvendig). Du må trykke rent hår; bruke varme på håret som har produkter og skitt i den gjør noe mer enn å bake disse gamle produkter og skitt i. Trenger du en touch opp i løpet av uken? Flatt jern igjen, med minimal varme, men det er det; flat stryking er ikke for hver dag.

Bruk glatting balsam eller serum

Etter sjamponering og condition, gjelder en glatting balsam eller serum til håret ditt. Dette hjelper mye mer hvis håret er kjemisk fri, men avslappet damene kan dra nytte av det, også. Se etter fuktbestandige formler hvis du bor i et klima der fuktighet fylt luft gjør en krusete rot av din retting arbeid så snart du går ut døren.

load...

Sjekk ut noen anbefalte balsamer og serum:

Bruk varmebeskyttende

Når håret er tørt, bruke en varme protectant til hver del av håret før du bruker rettetang det. Ikke bli lurt, men - en varme protectant hjelper, men selv den beste merkevaren vil ikke holde seg til varme som er for høy. Hold deg til minimumstemperaturen du kan bruke for å få gode resultater. Selv om mange flatt jern nå en maks på 450 grader, trenger du ikke å skru opp din dette høyt hvis du kan rette håret ved 340.

Sjekk ut to varme protectant spray:

Unngå olje før stryke

Bruk av en naturlig olje etter at du har jern er fine. Noen ganger trenger du litt vekt etterpå, men ikke la olje på håret før du trykker på den. Du vil ikke få det lett, bouncy utseendet du er ute etter Hvis din lokker er belagt i olje.

Les også:

Bare Flat Iron tørt hår

For de beste, lengste varige resultater, bare flatt jern helt tørt hår. Betyr dette at du må blåse tørr det rett første? Ikke nødvendigvis. Du kan alltid vått vikle håret og sitte under en hette eller panser tørketrommel før det er tørt - dette er en mildere tørkemetode og innpakning teknikken jevner håret ditt akkurat som føner ville. Du kan også la håret lufttørke til det er ca 80% tørr, og deretter blåse tørke det resten av veien. Flat stryking hår som ikke er helt tørr vil føre til frizz opp.

load...

Gå langsom og jevn

Prøv å ikke flatt jern når du er i en hast. Dette er en teknikk som krever langsom, kontrollert bevegelse, men ikke la jernet sitte på ett sted i lengre tid. Flytte det, men ikke rush det. Begynn så nær røttene som du kan og dra jernet ned i en jevn bevegelse. Hvis du skynde gjennom det, må du kanskje gå over den delen igjen (og igjen). Husk: Jo mindre varme, jo bedre. Å gjøre en god pass er bedre enn å gjøre tre eller fire middelmådige.

Også, "kam eller børste jage" metoden gjør underverker i å hjelpe til å rette (særlig naturlig hår) med bare ett pass. Det er så enkelt som å kjøre en fintannet kam eller villsvin børste ned lengden på hver del, rett foran jern. Denne metoden jevner ut håret og slutter før jernet berører dem, noe som resulterer i utrolig slanke låser.

Juster temperaturen etter behov

Bare fordi jern varmes opp til 450 grader betyr ikke alle deler av håret ditt krever at mye varme. For kvinner med naturlig hår, å finne ut at de har to eller tre forskjellige teksturer på ett hode kan være et sjokk, men det er ikke uvanlig. Din kronen kan være curliest delen, som krever høy varme, men håret på sidene av hodet kan være rettere, så slå ned varmen når du trykker den delen.

Iron små seksjoner

Mindre strykejern (1 1/2 tommer eller mindre) er bedre for å håndtere små deler av håret. Prøv ikke å trykke stykker bredere eller tykkere enn en tomme på en gang. Du vil gjøre en bedre jobb med å rette ut hele delen når du ikke trenger å forholde seg til for mye hår. Stor, tykk avsnittene vil ikke rette riktig.

Pakk håret om natten

Nå som flat stryking jobben er fullført, må du ikke ødelegge alle dine hardt arbeid uten natta forsiktighet! Pakk håret om natten og dekk med silke eller satin før sengetid. På denne måten morgen rutine består av litt mer enn å ta håret ned og gre gjennom det. Du har allerede svak kurve og volum ikke mer varme er nødvendig.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams