10 essensielle oljer for afrikansk amerikansk hår 2018

11 november 2018

Eteriske oljer er ofte en del av DIY hår produkter, spesielt for African American hår. Når du blir kjent med ulike essensielle oljer er tilgjengelig, vil du snart utvikle dine egne favoritter. Dette er ikke en omfattende liste, men det er et godt utgangspunkt for noen av de vanligste oljene du får hos din lokale eller online helsekost forhandler.

Egenskapene til hver essensielle oljen vil hjelpe deg å avgjøre om det er noe du bør legge til din nyeste ryktet. Bruk én, to, eller tre av disse oljene for et personlig produkt designet for dine spesifikke behov. I de fleste tilfeller, 3 til 15 dråper er tilstrekkelig for hårpleie kreasjon.

load...

Essensielle oljen sikkerhet

Bare fordi et produkt er naturlig betyr ikke at det er 100% trygt for deg. Ikke alle essensielle oljer er de samme, til tross for at det samme navnet. For eksempel kan sedertre eterisk olje destilleres fra forskjellige arter av sedertre eller fra forskjellige deler av treet. Oljen destilleres fra treflis og sagflis er sikker, men oljen fra bladene av den nordre hvite Cedar er giftig. Kjøpe fra en pålitelig helse forhandler og holde seg til merker du vet er trygge.

Også nesten alle eteriske oljer må fortynnes i et annet produkt, slik som en bærer olje eller balsam. Bruke dem direkte på huden (dette inkluderer hodebunnen) kan føre til mindre eller større irritasjon. I tillegg er noen Eos er ikke kompatible med visse medisinske tilstander. Gjør din forskning på noen EO før bruk. Hvis du er i tvil, må du ikke bruke i det hele tatt; Dette er spesielt viktig for gravide eller ammende kvinner, og alle som lider av beslag, samt på barn.

load...

Ylang Ylang

Populært for: Vekst opprykk, fuktighet oppbevaring

Hvis du elsker sterkt parfymerte produkter, legge noen dråper ylang ylang EO vil produsere en berusende, fyldig aroma som er ganske berusende. Den umiskjennelige lukten er bare ett av de gode tingene om ylang ylang. Det hjelper også fremme sunn vekst. På grunn av den behagelige lukt, det fungerer godt for å maskere lukten av andre produkter kan du ikke være gal om, enten DIY eller kommersielt.

Jamaican Svart Castor Oil er ett eksempel; mens mange kvinner elsker JBCO for vekst krav, noen ikke liker å bruke den fordi den har sin egen karakteristiske, nøtteaktig aroma. Legge til flere dråper ylang ylang til din flaske JBCO kan maskere at nutty lukt.

Rosemary

Populært for: Fremme vekst, slåss gråtoner, lindre tørr hodebunn

Rosemary kommer i flere former, blant annet te, oljer og eteriske oljer. Kvinner søker lengre hår ofte bruker rosmarin siden det er spioneringen for vekst opprykk. Legge noen dråper til noen DIY mix kan også bidra til å lindre tørr, kløende hodebunn. Dens velduftende aroma gir en behagelig duft til hårprodukter også.

load...

Lavendel

Populært for: Stress lettelse, flass lettelse

Lavendel har lenge hatt en plass i naturpreparater. Ikke bare er lavendel-duftende produkter som ofte brukes for å fremme restfulness og fredelige følelser, men lavendelolje har fordeler for håret, også. Putting lavendel EO i håret blanding kan bidra til å bekjempe flass. Med en sunnere hodebunn kommer sunnere hår vekst.

Les også:

Clary salvie

Populært for: antimikrobielle egenskaper, kjemper håravfall

Kombiner et par dråper salvie med noen dråper rosmarin i din hårpleie blanding hvis du er interessert i å stimulere til vekst. Begge disse Eos er også spioneringen for å bremse ned grått hår vekst eller mørkere hår naturlig.

Peppermynte

Populært for: Follicle stimulering, lindrer flass

Håret ditt er sikker på å lukte minty ren hvis du legger peppermynte EO til et hår produkt. Dette er en stor olje å bruke hvis du elsker at "kriblende" følelse på hodebunnen - det definitivt gjør hodet ditt føles ren!

Tetre

Populært for: Flaky hodebunn lettelse, antibakterielle egenskaper

Dette er en eterisk olje som ikke trenger å bli blandet inn i en transportør av olje eller annet produkt. Men, bør du likevel bruke det svært sparsomt. Du kan også blande tea tree EO til å frakte olje og fortsatt høste fordelene. For å lindre kløende hodebunn, kan noen dråper olje blandet i håndflatene og brukes på hodebunnen via en massasje hjelpe mye.

Kvinner som bare co-vask og har buildup som et resultat kan finne dette nyttig, men det er også et godt alternativ for alle som lider av flass eller en stram følelse i hodebunnen etter lettelse.

Sandeltre

Populære for: antiseptiske egenskaper, beroligende effekter

Woodsy duften av sandeltre er bare ett av de egenskapene mange mennesker liker det. Siden det er en av de dyrere oljer (sammen med ylang ylang), kan det være lurt å bruke den med måte. Det hjelper legge mykhet til tørt hår. Vurdere å legge noen dråper til din post-shampoo og balsam skylling.

Cedertre

Den søte, woody lukten av sedertre kombinere med sin anti-klø egenskaper for å gjøre dette til et ideelt skalp smokk. Den kombinerer godt med rosmarin, så bruk disse to oljer sammen hvis du vil ha en follikkelstimulerende mix siden det er påstått å hjelpe til med vekst.

Bergamot

Populært for: skalp stimulering, styrke egenskaper

Bergamot essensielle oljen blander godt med andre oljer, blant annet salvie, jasmin, ylang ylang, sandeltre og rosmarin. Det gir en fin litt glans til dine lokker, og vil være et godt tillegg til regelmessig bruk av jamaicansk Svart Castor Oil. Det er også nyttig å legge det til sjampo og balsam.

Sitron

Populært for: Tørr hodebunn

En frisk, sitrus duft er en av kjennetegnene til sitron essensielle oljen. Men, gjør tørkeegenskaper denne EO ikke gjøre det til et godt valg for tørre hårtyper (som beskriver de sorte hår teksturer). Det er et flott alternativ for en tørr hodebunn, skjønt.

For å bruke denne oljen uten å tørke ut håret, bland noen dråper inn i en naturlig transportør olje (som jojoba) og bruke den bare for hodebunnsmassasje, være forsiktig med å få det på lengden på håret ditt.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams