10 beste verktøy og tilbehør for svart hår 2018

9 november 2018

Med alle de verktøy og tilbehør du kan velge fra, hvordan vet du hvilken som er best for svart hår? Når du shopper, se etter elementer som ikke vil trekke på håret eller hårfestet. Unngå metalldeler når du kan så vel som alt (foruten kammer) med hard plast tenner. Her er en oversikt over de ti beste verktøy og tilbehør som vil gjøre håret ditt ser fantastisk mens behandle det med TLC den fortjener.

Bred kam

Mens en rotte-hale kam er nyttig for å lage fine, pene deler i håret, wide-tann Combs er det svart hår trenger for å arbeide gjennom floker. Mye mellomrom tenner kan forsiktig detangle håret uten å trekke på den og bryte dine lokker. Disse rimelige verktøy er tilgjengelige overalt, så å ha en samling av flere kammer er en god idé.

load...

Villsvin børste

Uansett tekstur på håret ditt, myke, naturlige bust er bedre for å arbeide naturlige oljer og produkter gjennom det. Prøv å velge villsvin bust børster enn hard plast eller nylon bust. Den gamle myten om 100 børstestrøk i natt? Det gjør egentlig ikke for svart hår. Du trenger egentlig ikke trenger å kjøre en børste gjennom hele hodet hver dag, spesielt hvis manke er naturlig. I stedet fokusere disse myke bust langs hårfestet ditt når du vil den skal se elegant.

Silke eller satin hair dekselet

For bruk på natten, vil et hår cap / panser eller et putevar i silke eller satin gå en lang vei mot å holde på fuktigheten i håret. Siden de er ganske billig, er det verdt å ha to eller flere caps / dekker i samlingen din, spesielt hvis du trenger å vaske en og har en annen hendig.

load...

Elastiske hår tilbehør

Når du trekker håret tilbake i en hestehale eller bun, bruke strikk som ikke har noen metalldeler som kan fange, trekk og løs håret. Igjen, dette er så prute-vennlig og vanligvis kommer i en pakke på 10 eller mer, at du bør alltid ha en elastisk eller to på hånden.

No-Teeth pannebånd

La de harde plast pannebånd med "tenner" på sokkelen. Med et så stort utvalg av pannebånd tilgjengelig i dag, kan du finne elastiske eller myk klut de som er skånsom mot håret. Ikke bare kan du bruke dem til å holde svetten av pannen når du arbeider ut, kan du bruke den magre band (en eller flere på en gang) for å sprite opp en kort eller lang 'gjøre.

Les også:

Hårspenner

Bruk dem når du arbeider på håret i seksjoner. Klips holde fuktig eller tørt hår som du ikke bruker i øyeblikket styling ut av veien til du er klar for det. Unngå med skarpe, klengete tenner. Plast butterfly klipp er nyttige for å sikre din lokker når du ønsker å bruke dem opp, og med fargerike utførelser, de er mye mer elegant enn en bomulls scrunchie.

load...

Billig plast Caps

For dyp kondisjonering, bruk plasthetter til å holde på fuktighet og holde på varmen for å få mest mulig ut av behandlingen. Du kan plukke opp en pakke med et dusin eller mer for billig!

Ulempe Frie strikker

Vanlige gummi band er dårlig for svart hår. Når du trenger ender sikret, prøv billig snag-free band instead.They arbeidet med å sikre fletter og vendinger hvis tekstur lett avslører, spesielt når den er våt eller fuktig. De beste snag-free band skli av håret ditt i stedet for å måtte bli viklet.

Plast eller tre hårnåler / hår pinner

Når pærer på endene av metall Bobby pins kommer av, kaste dem bort. Hvis du ikke ønsker å forholde seg til disse, prøve skilpaddeskall, plast eller tre hårnåler eller hår pinner i stedet, som fungerer godt for å holde opp tykke og / eller langt hår. Plus, pinner er meget elegant og stilig for å legge stil til en ren bolle eller chignon.

Fingrene

Her er et flott verktøy å bruke på håret og best av alt, det er gratis! Før du nå for at kam eller børste, bruk fingrene til å forsiktig arbeide gjennom floker. Dette er spesielt nyttig for naturlig hår. Ved å jobbe gjennom håret med fingrene før du bruker en kam, kan du i stor grad redusere mengden av brudd du opplever.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams