10 beste oljer for svart hår 2018

15 november 2018

Med eksplosjonen i pleieprodukter for de unike og varierende teksturer av svart hår, kan det noen ganger være forvirrende å vite hva du skal kjøpe. Tilbake i dag, da de fleste produkter catering til svart hår markedet inneholdt kvelende ingredienser som petroleum, sammen med billige filer som ikke gjorde noe for å forbedre hårets helse, gjorde forbrukerne ikke har mye valg. Det allestedsnærværende krukke med Ultra Sheen fett (blå eller grønn) satt på bad tellere i hele det svarte samfunnet.

I dag er en annen historie. Du har din hakke av produkter som strekker seg i pris fra billig til dyrt, og mange av dem tout påstander som "kontroller frizz" og "curl definere". Det er store funn på apotek din hylle samt salong merker som er verdt de ekstra pengene.

Noen ganger vil du holde det enkelt. Følgende valg er blant de beste oljer for svart hår. Du kan bruke dem alene, eller være kreativ og mikse din egen blanding. Foruten å være fantastisk for bruk på din lokker, de fleste av disse oljene er multi-formål; noen av dem kan brukes som en fuktighetskrem, mens andre bære over til kjøkkenet.

load...

Coconut: naturens måte extra virgin økologisk kokosolje

En av de mest kjente oljer som gagner mange typer hår, er kokos en favoritt fordi det faktisk fukter lokker. Å være klart: de fleste oljer ikke fukte håret. De hjelper til å forsegle i fuktighet, som skal komme i form av vann, inkludert vannbaserte produkter. Men den kjemiske strukturen av kokosnøttolje gjør det mulig å trenge inn i hårstrå, styrke og fuktende den innenfra. Se etter økologiske varianter av denne oljen, som er lett tilgjengelig på mange vanlige dagligvarebutikker sammen med helsekostbutikker.

Multi-purpose påstand: Bruk kokosolje til matlaging, baking og som en all-over fuktighetskrem.

Jojoba: Leven Rose Organic 100% ren kaldpressede Uraffinert Natural Jojoba Oil

En av de mest attraktive kvaliteter om jojobaolje er at makeup ligner som av vår hodebunnen naturlige sebum. Det gjør det til et ideelt olje for hodebunnen massasje. Som andre oljer på denne listen, det fungerer svært godt som en tetningsmasse over vann-fuktet hår. Se etter uraffinert jojoba, som er gyllen i fargen.

load...

Multi-purpose påstand: Bruk jojobaolje som ansiktskrem og naturlig makeup remover.

Olive: extra virgin olivenolje

Olivenolje er ikke bare for matlaging lenger. Dette fave kan ha flyttet inn på badet en stund siden, og samtidig være nyttig i kjøkkenet. Veldig lett å finne, se etter extra virgin olivenolje, populært kjent som EVOO i håret sirkler, når det er mulig. Denne varianten har lite bearbeiding eller foredling gjort det, så det har beholdt mange av sine næringsstoffer. Olivenolje gir næring tørr hodebunn; noen plaget av en kløende hodebunn kan finne lindring med milde EVOO massasje.

Multi-purpose krav: Cook med det for sin hjerte-sunn fordeler, eller bruke den som en hudpleie produkt.

Søt mandel: nå løsninger mandelolje

Kvinner på jakt etter en lett olje som ikke vil tynge gode tilnærmingene vil sannsynligvis like søt mandelolje. Det fungerer godt som en lett fugemasse, enten du bruker den bare for tørre endene eller som en olje skylling.

load...

Multi-purpose krav: DAB litt på sprukne lepper eller hud for lindring, samt et sunt fett til matlaging.

Castor: Jamaican svart lakserolje

En av de mest rimelige oljer, dette har flyttet fra apoteket hylle til mange hjem. Mens vanlig lakserolje har lenge vært brukt som et avføringsmiddel, er det blitt mer vanlig i hårpleie, også. Dette er utrolig tykk, så bruk med måte; ellers vil håret bli tynget ned og klissete. Apoteket-grade lakserolje har fordeler, men jamaicansk Svart Castor Oil har virkelig kommet til sin rett. Ellers kjent som JBCO, får denne variasjonen sin mørke farge og nøtteaktig duft fra askeinnhold avledet fra brente trinse bønner. Det er antatt at asken hjelper til med hårvekst. Kvinner som sverger til JBCO si det hjalp vokse tynning kanter og gjorde håret vokse raskere overall.

Les også:

Multi-purpose påstand: Bruk vanlig lakserolje for å myke opp harde flekker på føttene.

Grapeseed: NOW løsninger druekjerneolje

Som søt mandel, er dette en lett olje perfekt for kvinner som ikke ønsker tungt hår. I motsetning til olivenolje, betyr det ikke har en sterk duft, så det er et pluss hvis du ikke ønsker å maskere lukten med en eterisk olje. Flass lider kan finne lindring fra vanlig grapeseed olje hodebunnen massasje.

Multi-purpose krav: Som andre på denne listen, har denne oljen erstattet "dårlig" eller høye kolesterolfremmende oljer på kjøkkenet når du lager mat.

Avocado: NOW løsninger avocado olje

Rik, tykk og veldig nærende, er avocado olje fort bli en populær olje i hårpleie. Brukes i alt fra balsam, til styling produkter og DIY hår masker, er dette en full av mykgjørende egenskaper som gjør håret føles mykere, glattere og sunnere.

Multi-purpose krav: Som frukten det er avledet fra, er bra for kroppen innvendig og utvendig avokado olje. Bruk olje for å hjelpe lindre psoriasis og erstatte vegetabilsk matolje med det å bidra til å øke "gode" kolesterol nivåer samtidig redusere de dårlige.

Argan: pura d'or Moroccan Argan Oil

En av de dyrere oljer for å nåde denne listen, har argan vokst i popularitet de siste årene. Se etter 100% argan eller 100% marokkanske argan olje hvis du vil ha fullt utbytte av denne frizz-fighter og ekstrem glans-booster. På grunn av kostnadene, kan det være lurt å legge små mengder til din sjampo eller balsam for å øke sine mykgjørende egenskaper i stedet for å bruke olje av seg selv.

Multi-purpose påstand: Bruk arganolje i stedet for oliven for å strø i løpet av salater og brød dipping.

Tea Tree: Nå eteriske oljer 100% ren treet tree olje

Tea tree olje er pakket i mye mindre beholdere enn andre oljer som er oppført her, fordi det skal alltid blandes med en transportør olje eller annet produkt før du bruker til håret eller hodebunnen. Denne lille pakningen er typisk av essensielle oljer (EOS). Som andre eos, er tea tree olje svært potent, og en liten skvett går en lang vei. Det hjelper med flass og kløende hodebunn, samt hjelpe fjerne produktet buildup som kan hemme hårvekst.

Multi-purpose hevder: Akne lider har lenge brukt tea tree olje for å bekjempe kviser. Det er også kjent for sine antiseptiske egenskaper.

Shea Butter: Uraffinert Ivory Shea Butter av Better Shea Butter

Ikke teknisk sett en olje, kan shea smør smeltes ned i en olje hvis ønskelig, men dens tykke, buttery egenskaper er grunnen til at mange mennesker elsker det. Det er en flott fugemasse og blander godt med andre oljer på denne listen, noe som gjør det enklere å søke. Shea smør gir også litt sol beskyttelse hvis du er ute mye, og med alle de fettsyrer det inneholder, det myker tørre lokker svært godt. Når du shopper for shea smør, se etter en blek gul farge som er nært knyttet til hvordan uraffinert det er. Mørk gul smør er trolig svært raffinert og derfor ikke så næringsrik.

Multi-purpose krav: Denne heavy smør gjør underverker på tørr hud, spesielt albuer, knær og føtter.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams