10 beste ingredienser for svart hår

13 november 2018

Du må være din egen hårpleie talsmann når det gjelder å kjøpe de beste produktene for deg. Det er mye informasjon der ute om hva som er bra og hva som er dårlig for svart hår. Hva skjer når du bruker et produkt med ingredienser i det som den siste hårekspert sier er en no-no? Hva om det fungerer for deg? Husk: alt fungerer ikke for alle. Håret kan gjerne sjampo, silikoner og rikelig med olje, så hvis det er blomstrende i henhold til det programmet, det er ikke nødvendig for deg å endre det. Likevel, ser på ingrediensene i hvert produkt du kjøper. Dette er noen av de beste for svart hår, enten de er en del av din favoritt kommersielt produkt eller alternativer for ditt hjem blandinger.

Vann

Vann er den ultimate fuktighetskrem. Ikke bare virker det på utsiden av kroppen din, det fungerer fra innsiden, også. Hvis dette er første ingrediens oppført på produktene, det er en god ting. Det betyr at produktet er å sette fuktighet tilbake til håret. Etter det er det opp til deg å beholde den fuktighet, så sørg for at du forsegle den i med hva metoden er effektiv for dine lokker.

load...

Kokosolje

Du vil finne produkter som containcoconut olje, men hvis du kan kjøpe den ren og / eller organisk, du kan bruke den rett fra glasset. Det er en fantastisk mykgjørende fordi i motsetning til andre oljer, kokosolje faktisk trenger gjennom cortex i stedet for bare å sitte på toppen av det og gjøre det ser alt fint og skinnende. Det absorberer prakt og er multifunksjonelle; bruke den på huden din og lage mat med det, også.

Shea smør

Se etter ren, uraffinert shea smør som er blek gul og glatt. Gritty, mørk gul, hvit eller grønn shea smør er enten for raffinert eller råtten. Igjen, se etter en lys gul farge og ensartethet når du kjøper shea smør. Det er mange selskaper som har hoppet på sheasmør bandwagon, men hvis det ikke er en av de fem første ingrediensene som er oppført i et produkt, er det sannsynligvis ikke gjør deg mye godt. Du kan enten kjøpe en shea smør-baserte productor enda bedre, bruke den rett fra glasset. Pure shea smør kan være fast, men den smelter lett og absorberer inn i tørt hår også.

load...

Oliven olje

Et annet multi-tasker her, er olivenolje stor for varm olje behandlinger og for blanding med skylle-kondisjonerings ut. Bruk med måte som dette er en tung olje og kan veie håret ned når det brukes i store mengder. Hvis du er en DIY typen, er olivenolje en god ingrediens for å legge til ditt hjem mikser.

Les også:

Jojoba olje

Jojobaolje er verdsatt som en naturlig ingrediens fordi dens sammensetning er lik som hodebunnen naturlige oljer. Bruk rett fra flasken, selv om det ikke er ansett som effektiv en penetrasjons som kokosolje, eller bland med balsam og hår kremer. Det er et godt alternativ for alle som ønsker en lett olje som ikke tynger håret ned.

Natriumlauretsulfat

For de av dere der ute som allerede er i lesing ingrediens etiketter, kan dette kaste deg, spesielt hvis du unngå å bruke sulfat-baserte shampoos. De aller fleste kommersielle sjampoer inneholder enten natriumlaurylsulfat eller natriumlauretsulfat. Den tidligere, natriumlaurylsulfat, er tørking og bør unngås. Det siste er imidlertid, natriumlauretsulfat, er et egnet rengjøringsmiddel for svart hår som ikke vil altfor tørke det.

load...

Avocado olje

Hvis du noen gang har brukt mashed avocado som en hårkur, er du kjent med fuktighetsgivende egenskaper av denne grønnsaken. Oljen er bra for bruk på alle som lider av tørr, tørst låser. Det er tungt, så det er best egnet for kvinner med grov, tettere teksturer.

Aloe Vera

Påstått å forhindre håravfall, gjør aloe vera mer enn berolige solbrenthet. En god aloe vera shampoo sies å gjenopprette pH-nivåer i hodebunnen. Bruk aloe vera gel eller juice i din DIY behandlinger; du kan også bruke aloe vera av seg selv som en svært fuktighetsgivende ingrediens.

Castor olje

Bra for rensing av hodebunnen, fremme tykkere hår vekst og fjerne giftstoffer, bruke lakserolje gang til to ganger per uke. Du trenger bare litt om gangen, fordi denne oljen er utrolig tykk. Mens apotek-klasse lakserolje er tilstrekkelig, mange kvinner på jakt etter enda flere fordeler og vekst sverger ved jamaicanske Svart Castor Oil (eller JBCO).

Cetyl eller cetearylalkohol

Ikke la alkohol skremme deg; dette er ingenting som SD-alkohol 40, som bør unngås. Denne ingrediensen er en ikke-fettete, ikke-klebrig additiv Du vil ofte se brukt i balsam, for å gjøre dem tykk og kremaktig, som er akkurat det tørt hår trenger.

load...


Topp 10 Chat Nettsteder i 2020

Vi finner, test og vurderer nettsteder i en rekke kategorier, og gir deg en grundig analyse av hver og alle viktige detaljer slik at du kan finne den perfekte på få minutter. Bla gjennom våre topplister nå for å begynne reisen din!

Rang Nettstedet Egenskaper Utøvere Vurdering Besøk nettstedet
# 1 Jeg er live Møt tusenvis av amerikanske webkamera jenter på nettet
Modeller Bruk Whiteboards til å liste favorittaktiviteter
100% gratis, ingen registrering nødvendig
20.000
MyFreeCams
Review
Se MyFreeCams
# 2 ImLive Chat med jenter som deler dine interesser
Spesielle arrangementer med ekte pornoster
Gratis å bruke + Premium
6000 +
ImLive
Review
Se ImLive
# 3 livejasmin Chat med profesjonelle live-modeller, ingen amatører
Bli med på din favoritt cam modellens fan club
Gratis å bruke + Premium
10000
LiveJasmin
Review
Se LiveJasmin
# 4 Chaturbate Gratis Nakenhet og Live Sex garantert
Utøvere List deres tips-tjene aktiviteter
100% gratis
50.000
Chaturbate.com
Review
Se Chaturbate.com
# 5 CrazyLiveCams Chat med hundrevis av Cam Girls
De fleste Cam Girls bruker Teledildonics
Gratis å bruke + Premium
10000
CrazyLiveCams
gjennomgang
Se CrazyLiveCams
# 6 RabbitsCams.com Samhandle med tusenvis av europeiske babyer
Oppdag friske ansikter via delen "Nye Modeller"
Gratis å bruke + Premium
6000 +
RabbitsCams
Review
Se RabbitsCams
# 7 CamSoda Snakk med internasjonale amatører
Tags og kategorier for å hjelpe deg med å finne utøvere
Gratis å bruke + Premium
2000 +
CamSoda
Review
Se CamSoda
# 8 bongacams Rask opprinnelig registrering
Hold orden på tegn med økt tidtaker
Gratis å bruke + Premium
10000
BongaCams
Review
Se BongaCams
# 9 XLoveCam Chat med sexy jenter og bruk teledildonics
Spesielle Topless Webcam Events
Gratis å bruke + Premium
35.000
XLoveCam
Review
Se XLoveCam
# 10 SexyOnCams Chat med voksenmodeller 18 til 50+
Informative profiler med sexy bilder
Gratis å bruke + Premium
10000
SexyOnCams
Review
Se SexyOnCams